wow!

Vilken omedelbar total förändring!

Igår vid 14.30 kom lillkillen och lilltjejen hem.
Från det tysta lugna huset med skaplig ordning, till toatal kaos på 10 minuter!!!!

Jätte kul att ha dom hemma igen, absolut!
Fast det blev skor och väskor i hela hallen......

Lillkillen var sur som tusan, han fick klart för sig att han inte skulle få följa med på hocky på torsdag kväll och hade varit så snäll så snäll i 3 dygn, så då brast väl tålamodet.Han var som en citron och bara morrade.

Storkillen hade en kompis här, mormor och morfar höll på att tapetsera stortjejens rum, stortjejen stökade omkring som en osalig ande, hon som normalt sitter instängd på sitt rum , hade ingenstans att ta vägen:)

Lilltjejen strödde grejer omkring sig och satt sen vid köksbordet och skrev önskelista och frågade hela tiden hur det stavades ...
Farmor surrade och pratade, farfar och maken sprang in och ut och höll på att staka ut var carporten ska stå, det var spring efter batterier till ficklampor, glödlampor och det ena med det tredje.

Storkillen och hans kompis tog med sig lillkillen till kojan och oljade den, mitt övertalningförsök att vänta till våren kom jag ingentsans med.
Plötsligt kom dom in igen och var osams, lillkillen har tagit den breda penslen full med trä olja och dragit över storkillens jacka.

Jag pratade i telefon och lagade mat, hängde tvätt och försökte få bort olja från kläderna, lillkillens var inte direkt oljefria dom heller.
Han åkte upp på sitt rum, demonstrativt stampande i trappan så det dånade i hela huset.

När han kom ner en stund senare och vi skulle äta, var han sitt vanliga jag igen, glad och gó.


Ja ni hör, allt var som vanligt igen!
Ewa

Som ett bombnedslag..... ;-)

malin

Ja,just så! :)

Carola m 7

Alldeles precis som en vanlig dag mao:)

Man saknar dem när de är borta, men är de kommer hem så skulle det inte göra nåt om de åkte bort en liiiiten stund till;)

morsdeka

Oj, oj, oj... KRAMEN!